Bestuursleden stellen zich voor

In het bestuur van Stichting Vrienden van Saron zitten de volgende bestuursleden.

Adi Hogeboom

Functie: Voorzitter

Motivatie: Helaas heeft het hele gebeuren rond Saron, met als afloop het einde van de bediening op deze prachtige plek, Gerrit Beking zo aangegrepen, dat hij (tijdelijk) zijn functie binnen de stichting heeft moeten neerleggen. Het is nu van belang dat hij een periode van rust krijgt. Een paar weken geleden heeft Gerrit mij al gevraagd of ik mij wilde bezinnen over versterking van het bestuur, waarin ik heb ingestemd. De recent ontstane situatie maakte dat er per direct een nieuwe voorzitter moest komen en toen werd mij de vraag gesteld of ik die functie zou willen vervullen. Ik vind het een eer om Gerrit Beking te mogen vervangen. Daarbij hoop en bid ik, dat hij spoedig zal herstellen.
Ik zal me nu eerst aan u voorstellen. Mijn naam is Adi Hogeboom, ben getrouwd, ben 63 jaar en woon in Enschede. Bij de oprichting van de Stichting Vrienden van Saron heb ik in het allereerste bestuur gezeten. Dat was kortdurend, omdat ik toen ook in het bestuur van Pastoraal Centrum Saron zat. Met veel plezier heb ik op Saron ruim 9 jaar vrijwilligerswerk mogen doen, waar ik met dankbaarheid op terug kijk.

Norton de Jong 

Functie: Secretaris

MotivatieMijn naam is Norton de Jong en ik ben geboren op 21 december 1971 in Enschede. Ik kerk bij de Baptistengemeente Het Trefpunt in Enschede-Noord. Als kleinzoon van ds. M de Jong, de oprichter van Saron, heb ik mij natuurlijk altijd betrokken gevoeld. Als bestuurslid van Vrienden van Saron hoop ik iets bij te kunnen dragen om er voor te zorgen, dat mensen die hulp nodig hebben die kunnen krijgen en dat ze Gods grote Genade en Liefde mogen leren kennen.

Jan Hartman

Functie: Algemeen bestuurslid

Motivatie: Mijn naam is Jan Hartman, geboren op 14 maart 1960 en getrouwd met Liesbeth.Samen hebben we drie zonen en inmiddels zijn wij ook opa en oma. Wij kennen Saron al vele jaren en Liesbeth is een periode lid geweest van de cliƫntenraadvan Saron. Sinds een paar maanden (december 2017) mag ik als bestuurslid deel uitmaken van St. Vriendenvan Saron. We mogen in afhankelijkheid van onze Heer en Heiland samen bouwen aan Zijn Gemeente, waar Saron en Vrienden van Saron een onderdeel van zijn. Omzien naar de gebroken medemens is een duidelijke Bijbelse oproep en daar wil ik graag aan voldoen. We hebben elkaar daarin nodig, zowel door gebed als ook met uw/onze financiƫle bijdragen.

Doneer nu

Steun ons door een donatie over te maken via iDeal.

Geef een omschrijving

Kies jouw bank

De betaling wordt afgehandeld door Digiwallet / Targetpay.

Welkom

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen.

Ontstaan Vrienden van Saron

Vrienden van Saron is ontstaan met het verlangen om mensen te helpen zorg te ontvangen wanneer dit niet vanzelfsprekend is.

Contact

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.