Home

Vervolg mededeling aan de Saron-vriendenkring/achterban

Als vervolg op de mededeling van jl. 12 april laten wij u weten dat Saron Zorgverlening haar bediening na bijna 6 maand moest opgeven doordat de Gemeente Enschede de maandelijkse subsidie voor de 23 Saron bewoners –om voor haar geldige redenen - niet meer wilde verstrekken. Daarop volgde noodgedwongen het faillissement van Saron Zorgverlening en moest de zorg van de Saron-bewoners overdragen worden. De meeste Saron-bewoners hebben gekozen voor de zorg-medewerkers van het Leger des Heils.

Dat was de grootste en eerste zorg en met dankbaarheid laten wij u weten dat er vanuit het Leger des Heils heel veel begrip is voor de Saron-bewoners. Wel voelt het voor de bewoners anders dan zij tot nu toe vanuit de Saron-woonbegeleiding gewend waren. Het vergt enige tijd, gesprek en gebed om tot wederzijds vertrouwen en een goede afstemming te komen in de woonbegeleiding.

Stichting Vrienden van Saron hoopt dat het haar gegeven wordt om haar missie te kunnen blijven voort zetten zoals dit op de homepage van onze website staat vermeld : Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen.

 

 

 

 

Doneer nu

Steun ons door een donatie over te maken via iDeal.

Geef een omschrijving

Kies jouw bank

De betaling wordt afgehandeld door Digiwallet / Targetpay.

Welkom

Stichting Vrienden van Saron heeft als doel om christelijke pastorale hulp in Nederland te ondersteunen.

Ontstaan Vrienden van Saron

Vrienden van Saron is ontstaan met het verlangen om mensen te helpen zorg te ontvangen wanneer dit niet vanzelfsprekend is.

Contact

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.